Sommar, Sommar, Sommar!

Eftersom det nu är sommar (hoppas att alla har märkt det) så skulle jag bara ta och säga att jag tänkte göra en liten paus under de närmsta månaderna. Det blir så mycket med semester, bada och sola att jag inte riktigt känner att jag vill vara en blek Tolkien-nörd hela tiden. Så därför tar jag en liten paus under sommarlovet och förhoppningsvis så kommer jag tillbaka i höst som en brun Tolkien-nörd :D

Ny trailer för The Hobbit!

Såg alldeles nyss att det kanske inom kort kommer en till trailer inför The Hobbit. Det låter ju väldigt spännande, inte sant? Jag verkligen älskade den första trailern (förutom den scenen då Galadriel rättar till Gandalfs hår, det ser lite ut som om de är kära...). Men enligt The One Ring net (som refererande till Alberta Film Rating website) så kommer det snart en ny trailer, kanske till San Diegos Comic Con festival? Who knows, jag är i alla fall väldigt spänd! :)

Här är den första trailern. Luta er tillbaka och bara njut. För nu är det bara 6 månader kvar. :)
Några bilder från Oxford

Tänkte att jag skulle posta bilderna som jag lovade från min resa till England och Oxford :)En av böckerna som jag köpte :)Jag måste säga att det kändes liiite konstigt att köpa en julbok mitt i (den inte än existerande) sommarenHittade en liten rolig skylt där. (Synd bara att mitt hår bestämde sig för att få eget liv...)Ja... Now comes a terrible confession. Jag har inte sett extended edition. Dum Dum Dum. Nej, det är sant. Min pappa köpte vår box i Tyskland och det såg ut som om den var extended edition. Men icke. Nu var det i alla fall så att jag tog mig i kragen och köpte den underbara extended edition boxen på HMV för endast 27 pund!! Helt otroligt! :)Jag blev direkt helt kär i den här boken. Favoriten är Mythopoeia. Helt storslaget. Vackert. Underbart. Jag planerar att sätta mig i skogen någon dag när jag besöker min farmor och farfar i Lapplan och bara sitta och läsa den högt. Så sjukt otroligt vackert.

Den vackra Chirst Church(?) där de spelade in några av scenerna till Harry Potter. Riktigt coolt.

Några bilder blev det ändå. Kanske lägger upp några fler :)